Over Helios Europe BV

Helios Wellness Group Europe B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alles wat met wellness te maken heeft in heel Europa. Waaronder het plaatsen, onderhouden en verlenen van service aan stoomcabines, stoom-douchecabines, sauna's en zwembaden.

Doordat wij ons tijdens de opmars van de wellness hebben laten trainen en goed hebben laten begeleiden zijn wij al ruim 15 jaar het bedrijf dat met succes is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van deze producten.

Helios Wellness Group Europe B.V. is uniek in deze branche omdat zij meedenkt met haar cli├źnten en zakenrelaties. Ook onze verschillende onderhoudscontracten zijn zowel uniek als kostenverlagend en worden als prettig ervaren.

Wij verzorgen plaatsing en onderhoud van stoomcabines, douchecabines en sauna's voor particulieren en professioneel waaronder showrooms, hotels en vakantieparken door heel Europa.

Door de nauwe samenwerking met Glass 1989 heeft Helios Wellness Group Europe B.V. de ruimte om te groeien en onze werkzaamheden verder te specialiseren.

Wij zouden u graag meer informatie willen verstrekken over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem hiervoor contact met ons op.

folder

Aanmelden nieuwsbrief