Particulier onderhoud

 

Helios Wellness Group Europe B.V. verleent haar service doormiddel van een onderhoudscontract, deze u af kunt sluiten voor een jaar. Hiermee willen wij de levens duur van uw stoom-douchecabine verlengen. Voor een geringe jaarlijkse bijdrage, maken wij minimaal één keer per jaar een afspraak om een onderhoudsbeurt te verlenen. Tijdens deze afspraak komt onze monteur bij u langs om onderhoud te geven aan de stoom-douchecabine en u te adviseren. Uw stoom-douchecabine wordt na het onderhoud gecheckt zodat u weer met plezier een jaar lang onbezorgd gebruik kunt maken van uw stoom-douchecabine.

 

Waarom zult u voor Helios Wellness Group Europe B.V. kiezen?

In de loop der jaren is gebleken dat met goed onderhouden van de stoom-douchecabine en de stoomtechniek een langere levensduur gegarandeerd kan worden, en u als gebruiker nog net zoveel plezier van de cabine beleefd als bij de aanschaf. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van onderhoud aan uw stoom-douchecabine en haar stoomtechniek. Wij vinden dat u nog jaren van de kwaliteit van uw stoom-douchecabine moet kunnen genieten, daarom willen wij u onze diensten aanbieden.

 

Welke werkzaamheden verrichten wij tijdens een onderhoudsbezoek:

• Wij inspecteren de stoom-douchetechniek op de werking in zijn geheel.

• Ontkalken van de bedieningsknoppen, thermostaatelement, handdouche, plafonddouche en zijdouches.

• Ontkalken de stoom-generator en sensoren.

• We inspecteren de cabine op het kit werk/siliconen strips.

• Het ontkalken van het acryl aan de binnen kant van de stoom-douchecabine, zodat de cabine er weer uitziet zoals hij was bij plaatsing.

 

offerte

Aanmelden nieuwsbrief